24 мільйони гривень передбачено “закопати” під час капремонту вулиць Ужгорода

Провулок Ерделі, вулиці Сільвая, Сурікова, Підгірна, Коритнянська, Другетів, Доманинська, площа Кірпи, дороги в мікрорайонах Радванка і Горяни внутрішньо квартальна територія на Челюскінців і в одному із дворів на проспекті Свободи – де просто   ями ліквідували, а де й майже повністю наново виклали асфальт упродовж трохи більше як місяця. Практично одночасно працюють по місту аж 6 фірм-підрядників. 

Цими днями активні роботи ведуться на Берчені – повирізали ями, причому наймілкіші сягають не менше 7 сантиметрів, адже технологія, щоб ремонт був якісним, вимагає знімати покриття не менше 5 см. Навіть техніка не витримала – під час вирізання асфальту на Берчені зламалася фреза і довелося її терміново ремонтувати, щоб завтра, 29 червня, продовжити роботи на цій, одній із найдовших і дуже жвавих вулиць. 

Звичайно, не всім водіям наразі зручно – оскільки ремонт проводять у багатьох кінцях міста, повністю перекривати шляхи недоцільно. Потрібно просто не поспішати і акуратно об’їжджати місця, підготовлені до асфальтування. 

Зате загалом цього року в Ужгороді проводиться масштабний ремонт доріг – на 65 вулицях заплановано поточний ремонт, ще на 50 – капітальний, на який передбачено 24 мільйони гривень, ще на 50 вулицях проведуть капітальний ремонт, на це передбачено 24 мільйони гривень. Також проведуть оновлення 54 внутрішньо квартальних територій. 


За матеріалами Ужгородської міськради

admin